Egy újabb, öngólhoz hasonlított Hollósy András-bejegyzés a Diósgyőri várról – videó

Megosztás

A fideszes képviselő igyekezett egyet odaszúrni a jelenlegi miskolci városvezetésnek, ám egy olyan interjúra hivatkozott (miszerint van pénze Miskolcnak önállóan is befejezni a vár rekonstrukcióját), amiben ennek nagyjából az ellenkezője hangzott el. Az interneten alaposan oltották is Hollósyt a nyilvánvaló ellentmondás miatt.

A Fidesz helyi képviselője (aki sokak szerint jövőre már Veres Pál polgármesteri székére pályázik Miskolcon) ismét egy hangulatkeltő, de valójában öngólnak is beillő bejegyzéssel igyekezett odaszúrni a városvezetésnek. Amire hivatkozik, az ugyanis nemhogy nem támasztja alá az ő megszólalását, de kifejezetten az ellenkezőjét mutatja be.

“Van pénz a Diósgyőri várra💪☝️Részletek ma este az RTL Híradóban⬇️📽” – írta saját közösségi oldalán Hollósy András.

Íme a riport:

Ezt végignézve sehol sem leljük azokat a mondatokat, amik Hollósyt igazolnák. Így gondolták ezt a hozzászólók is, amit erősen szűrnünk kell, hogy csak a nyomdafestéket nagyjából tűrők kerülhessenek ide.

“Persze, hogy van. Csak nem a Várra. Közlekedés, óvodák, egyben városüzemeltetés. Ki cseréli el a tornyok megerősítésére??? Hollósynak meg üzenem, csak jövőre lesz választás, nem kell még trollkodni. Kormányutasításra sem”

“Szegény ember aki ígérni sem tud!”

“Ki kíváncsi rá. Tenni nem akaró, undorító ember. Szégyellnie, nem pedig mutogatni kellene magát.”

“Nincs. 2 milliárd hiányzik és a rothadt narancs képviselői ott fenn, nem adnak pénzt a bal oldali városoknak. Statikusnak kellene megvizsgálni. A bástyák megerősítése a probléma. Aki nem hiszi, mert továbbra is butítható, meg is nézheti a riportot. Szerintem egy narancsos se fogja.”

“Megnéztem a Híradót (RTL), jó nagy öngól lett neked.”

“Megnéztem most a híradó videóját, de abban sehol nem szerepelt ilyen, hogy van pénz a munkálatok befejezésére…”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek